1. Home
  2.  » 
  3. Event
  4.  » Leadership Development – incompany

Leadership Development – incompany

Datum: Elke maand starten we trajecten op
Tijd: 12:00
Locatie: Heel Nederland

Organisaties zijn altijd in beweging. Moeten anticiperen op een veranderende wereld, zowel van binnen als van buiten wordt er steeds meer gevraagd van jouw organisatie. Hoe blijf je overeind en beweeg je naar een gezonde toekomst?

Wij bieden maatwerk programma’s op het gebied van transities, van teams tot complete organisatie trajecten.

Onze programma’s hebben veelal een gelijke opbouw.

Allereerst werken we graag vanuit wederzijds vertrouwen. We steken graag tijd in een diepgaande kennismaking, zowel met teams en individuele deelnemers aan een programma. Op basis daarvan kunnen met elkaar aanvoelen en doorgronden wat er nodig is.

We bouwen een programma met krachtige bouwstenen, van Ik (persoonlijk) naar WIJ (team & organisatie) naar MAATSCHAPPIJ (jouw context). Deze bouwstenen zijn bijvoorbeeld:

  • Individuele verdieping, persoonlijke ontwikkeling door lifelines (verdieping op je eigen historie en kwaliteiten), verhogen van jouw awareness, ijsbad en ademhalingstechnieken (mindset & focus), leren loslaten en analyses van jouw ‘stakeholders’;
  • Team performance, gezamenlijke uitdagingen aangaan door middel van beproefde fysieke en emotionele team opdrachten in de natuur, intervisie en interview technieken;
  • Leadership development, leren omgaan met anderen vanuit secure base leadership, dragen van verander processen;
  • Verander management, invloed van en op de buitenwereld leren hanteren; positieve bijdrage leveren aan een duurzame wereld door kennismaking met maatschappelijke initiatieven.

Patronen herkennen

Ik heb de 5 maanden Trail mogen volgen. Het is voor mij een zeer waardevolle ervaring geweest waarbij ik een stap dichter bij mezelf ben gekomen. Ik heb "leren voelen" hoe ik mij negatieve en positieve gedragspatronen (die er ingebakken zijn) eerder kan herkennen. Daardoor kan ik makkelijker, ten eerste, mezelf "managen" en in de twee plaats, anderen om me heen mee kan krijgen. Pierre, Camiel en Johanneke zijn geen doorsnee trainers/coaches met een kant en klaar programma, maar mensen die het onderste uit de kan bij je halen en het beste met je voor hebben. Dimphy van Wijk.

Vuur

Wat heeft het me opgeleverd…? Ik kan o.a. mezelf omschrijven in één woord (vuur), ik gebruik 'het gewaarworden' regelmatig tijdens gesprekken en ik douche - zonder problemen - 3 minuten koud af. En dat geeft energie! De grootste impact is het feit dat ik mijn belangrijkste belemmerende overtuiging scherp heb gekregen. Ik heb daar nog wel wat te ontwikkelen, maar die bewustwording geeft enorme rust en positieve impact op mijn effectiviteit en geluk.

Naast de persoonlijke groei, heb ik op papier gekregen waar ik professioneel voor sta en wat ik wel en niet wil en dat geeft vertrouwen.

Kortom, ik kijk tevreden en met veel plezier terug. De diversiteit in achtergrond van de deelnemers is super. Hun groei helpt jezelf ook, want hun vraagstuk is soms ook een beetje van jou. Tot slot was ik zeer onder de indruk van de kwaliteit van de trainers (en met al mijn professionele trainingen, heb ik er wel een paar gezien). Ze weten per deelnemer - op een manier die past bij die deelnemer - de snaar te raken, en dat heeft impact…! - Wim van Eijk

Neem je badpak mee

Dertig keer diep in- en uitademen en dan zuurstof uitblazen en ontspannen………voel alsof je onderwater zwemt en haal geen adem. Focus op jezelf voel je lijf. Wat een waanzinnig beleving wanneer je zoveel zuurstof in je lichaam voelt en je eigenlijk geen adem meer hoeft te halen. Een geweldige ontspanningsoefening die je heel veel energie geeft. Dave Doornbos begeleidt deze oefening die aansluitend een bijzonder vervolg krijgt. Buiten staan twee bakken ter grootte van één kubieke meter gevuld met ijs. Intussen sneeuwt het een beetje en is het een paar garden boven nul. Dave laat ons de combinatie zien van focussen op je adem en gericht zijn op je doel.

Aansluitend gaan alle deelnemers één voor één onder begeleiding van Dave het ijs in. Wat een geweldige ervaring om daarna uit te dampen bij 3 graad boven nul op Papendal. Wat een overwinning om die stap in het ijsbad te zetten en langzamerhand tot je nek in het ijs te zitten dankzij de inspirerende begeleiding van Dave. Het is presteren op topniveau voor de DLT deelnemers na deze hele bijzondere ervaring, zelfs in badkleding Bij zo’n tweedaagse past eigenlijk maar één woord nl. ‘gaaf’. - Edo Giel

Inschrijven

Ja, ik wil...

  • Mezelf ontwikkelen
  • Mensgerichtheid in mijn organisatie
  • Een bijdrage leveren aan de wereld

Velen gingen je al voor en maakten een grote stap in hun ontwikkeling! Verlang je ook naar deze transitie? Neem contact op hoe wij jou verder kunnen helpen als mens, medewerker, leider, coach, moeder, vader, …