1. Home
 2.  » 
 3. Event
 4.  » Persoonlijk coach traject

Persoonlijk coach traject

Datum: Elke week starten mogelijk
Tijd: 12:00
Locatie: Heel Nederland

De coaches van Dutch Leaders willen graag bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Neem contact op met een van onze senior coaches en bepaal samen wie jou kan gaan begeleiden! Deze werkwijze bieden we ook Incompany aan via de portal van de werkgever.

Krachtige persoonlijke interventies helpen bij mensen in alle lagen van de organisatie. Je neemt jezelf mee naar je werk en bent daar onderdeel van een complex systeem. Organisatie cultuur, andere mensen met hun eigen dilemma’s, en jouw eigen vraagstukken en uitdagingen lopen door elkaar. Een coach kan je helpen deze uit elkaar te halen, te leren begrijpen en op volle kracht vooruit te gaan.

We bieden coaching aan op de gebieden:

 • Persoonlijke ontwikkeling & leiderschap
 • Loopbaan ontwikkeling
 • Professionele ontwikkeling
 • Team leiderschap – leiding geven
 • Competentie ontwikkeling
 • Organisatie ontwikkeling

Stap 1: intake met een senior coach

 • Telefonisch zal de senior coach verdiepen op jouw vraag en je adviseren met welke coach je het beste aan de slag kan gaan.

Stap 2: kennismaking met jouw coach

 • Het sluiten van een psychologisch contract: voel je je veilig en geprikkeld door je coach?
 • Samen bepalen van de leerdoelen

Stap 3: de coach sessies

 • Individuele gesprekken op locatie bij je coach of samen gekozen locatie

Stap 4: evaluatie en outtake gesprek

 • Optioneel: gesprek met je leidinggevende om het geleerde samen door te nemen naar jouw werkpraktijk

Patronen herkennen

Ik heb de 5 maanden Trail mogen volgen. Het is voor mij een zeer waardevolle ervaring geweest waarbij ik een stap dichter bij mezelf ben gekomen. Ik heb "leren voelen" hoe ik mij negatieve en positieve gedragspatronen (die er ingebakken zijn) eerder kan herkennen. Daardoor kan ik makkelijker, ten eerste, mezelf "managen" en in de twee plaats, anderen om me heen mee kan krijgen. Pierre, Camiel en Johanneke zijn geen doorsnee trainers/coaches met een kant en klaar programma, maar mensen die het onderste uit de kan bij je halen en het beste met je voor hebben. Dimphy van Wijk.

Vuur

Wat heeft het me opgeleverd…? Ik kan o.a. mezelf omschrijven in één woord (vuur), ik gebruik 'het gewaarworden' regelmatig tijdens gesprekken en ik douche - zonder problemen - 3 minuten koud af. En dat geeft energie! De grootste impact is het feit dat ik mijn belangrijkste belemmerende overtuiging scherp heb gekregen. Ik heb daar nog wel wat te ontwikkelen, maar die bewustwording geeft enorme rust en positieve impact op mijn effectiviteit en geluk.

Naast de persoonlijke groei, heb ik op papier gekregen waar ik professioneel voor sta en wat ik wel en niet wil en dat geeft vertrouwen.

Kortom, ik kijk tevreden en met veel plezier terug. De diversiteit in achtergrond van de deelnemers is super. Hun groei helpt jezelf ook, want hun vraagstuk is soms ook een beetje van jou. Tot slot was ik zeer onder de indruk van de kwaliteit van de trainers (en met al mijn professionele trainingen, heb ik er wel een paar gezien). Ze weten per deelnemer - op een manier die past bij die deelnemer - de snaar te raken, en dat heeft impact…! - Wim van Eijk

Neem je badpak mee

Dertig keer diep in- en uitademen en dan zuurstof uitblazen en ontspannen………voel alsof je onderwater zwemt en haal geen adem. Focus op jezelf voel je lijf. Wat een waanzinnig beleving wanneer je zoveel zuurstof in je lichaam voelt en je eigenlijk geen adem meer hoeft te halen. Een geweldige ontspanningsoefening die je heel veel energie geeft. Dave Doornbos begeleidt deze oefening die aansluitend een bijzonder vervolg krijgt. Buiten staan twee bakken ter grootte van één kubieke meter gevuld met ijs. Intussen sneeuwt het een beetje en is het een paar garden boven nul. Dave laat ons de combinatie zien van focussen op je adem en gericht zijn op je doel.

Aansluitend gaan alle deelnemers één voor één onder begeleiding van Dave het ijs in. Wat een geweldige ervaring om daarna uit te dampen bij 3 graad boven nul op Papendal. Wat een overwinning om die stap in het ijsbad te zetten en langzamerhand tot je nek in het ijs te zitten dankzij de inspirerende begeleiding van Dave. Het is presteren op topniveau voor de DLT deelnemers na deze hele bijzondere ervaring, zelfs in badkleding Bij zo’n tweedaagse past eigenlijk maar één woord nl. ‘gaaf’. - Edo Giel

Inschrijven

Ja, ik wil...

 • Mezelf ontwikkelen
 • Mensgerichtheid in mijn organisatie
 • Een bijdrage leveren aan de wereld

Velen gingen je al voor en maakten een grote stap in hun ontwikkeling! Verlang je ook naar deze transitie? Neem contact op hoe wij jou verder kunnen helpen als mens, medewerker, leider, coach, moeder, vader, …