Opleiding systemisch teamcoaching (najaar)

De opleiding tot Systemische teamcoach is een unieke opleiding gebaseerd op inzichten uit teamdynamica, secure base en het systemisch gedachtengoed. Deze expert opleiding bevat zowel theoretische kennis als concrete handvatten om als teamcoach te kunnen werken met een diversiteit aan teams. Je leert om teams te begeleiden op fundamentele vraagstukken van teamperformance.

Opleiding systemisch teamcoaching (najaar)
Opleiding systemisch teamcoaching (najaar)

Productinformatie

Tegenwoordig worden teams uitgedaagd met een tal van thema's. Denk aan hybride werken, omgaan met diversiteit, samenwerken onder tijdsdruk of continue wisselende omstandigheden. Hoe blijf je dan als team onder deze omstandigheden effectief samenwerken en hoe ontwikkel je door naar een volgende fase van groei?

De essentie van systemische teamcoaching is teams coachen in het hanteren van complexiteit naar een volgende fase van ontwikkeling. Je begeleidt ze mensgericht op fundamentale vraagstukken van teamperformance. 

In deze opleiding tot systemisch teamcoach leren we je werken met secure base, je systemisch gewaarzijn, team dynamische processen en datgene wat in hier-en-nu aandacht behoeft. Dat betekent dat jij als begeleider onderdeel uitmaakt van het team transitieproces terwijl je als spiegel fungeert. Daarom beginnen we ook bij jou!

Een greep uit de skillset die je leert:

  • Een team diagnose stellen;
  • In het hier-en-nu werken;
  • Jezelf in zetten als interventie;
  • Team transitie-thema’s onderscheiden;
  • Een breed repertoire aan begeleidingsmethoden in zetten;
  • Systemisch interveniëren.

Je krijgt de handvatten om te ontdekken wat er gebeurd in die onzichtbare onderstroom, met jezelf als instrument. Je leert de aanjager van ontwikkeling te worden, met voldoende vertrouwen en duidelijke rollen.

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord