Beoordelingen

Stembevrijding met Ilse Oversier

Stembevrijding met Ilse Oversier
Stembevrijding met Ilse Oversier

Productinformatie

Ilse was 24 toen ze haar authentieke stemgeluid begon te ontdekken: ‘Door mijn authentieke stem te ontdekken heb ik mijzelf van een vrij verlegen en naar binnen gekeerd karakter zichtbaar durven maken en heb ik meer van mijn oorspronkelijke ruimte in kunnen nemen. Doorgaans gebruiken we de stem om te praten met elkaar, en elkaar te begrijpen. Maar er is zo veel meer mogelijk om te ervaren met de stem!’

Graag deelt Ilse deze ervaring met jou. In een cirkel neemt ze je me op reis waarin je afzakt van het hoofd naar het hele lichaamsbewustzijn. Hierin ontdek je hoe de stem een hele bevrijdende ’tool’ kan zijn om spanning los te laten uit het lichaam, doorstroming te creëren en je vrijer te voelen. Ilse neemt je spelenderwijs mee en bereid je voor op manifestatie door met het maken van klanken, chants en mantra’s.

Ervaring met zingen is hier niet voor nodig!

​Als je het fijn vindt, neem dan jouw eigen kussen of dekentje mee (er zijn ook meditatiekussens in de Loods aanwezig). Als je een drum of eigen instrument hebt, neem deze dan ook mee om extra ritme te creëren met elkaar.

 

Over Ilse: 

Ilse Oversier is zangeres en songwriter. In januari 2023 bracht ze haar debuutalbum uit met violist en cellist ‘Language Without Words’. Muziek en teksten die gaan over de verbinding die Ilse ervaart met de natuur en over de nieuwe tijd waarin we terugkeren naar onze oorspronkelijk natuur. 

Meer info haar website. En muziek op Spotify: Ilse Oversier

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord