Vitaliteitsmanagement

Vitale medewerkers die leiderschap nemen over hun leven maken het verschil binnen jouw organisatie, nu en in de toekomst. Dat is jouw zorg, maar hún verantwoordelijkheid. Maar hoe zorg je ervoor dat ze die pakken, zonder het te verplichten? Check ons holistische jaarprogramma CRAFT your life.

Vitaliteitsmanagement

Voor vitale medewerkers

Jij wil het beste uit je medewerkers halen en het beste van je medewerkers krijgen. Je wil dat je medewerkers zingeving ervaren, gezond en gelukkig zijn. De persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers is daarmee jouw zorg, maar hún verantwoordelijkheid. Maar je zoekt naar mogelijkheden om dát voor elkaar te krijgen. Om je medewerkers te inspireren en te motiveren om het beste in hen naar boven te halen. Niet door ze te verplichten te fixen wat er mis is, maar door ze te verleiden aan te pakken wat er beter kan. 

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op!
CRAFT persoonlijke ontwikkeling vitaliteitsmanagement

Naar een next level?

We've got you covered!

CRAFT your life!

CRAFT is ons persoonlijk ontwikkelingsprogramma voor organisaties die werk willen maken van vitaliteit. Het jaarprogramma is informatief, verdiepend en ervaringsgericht. Samen met een coach en een buddy, nemen we medewerkers mee in alle aspecten die bij vitaliteit horen. Geen simpele quick fixes, maar een impactvol programma dat medewerkers helpt om persoonlijk leiderschap duurzaam vorm te geven. 

Met CRAFT behandelen we alle facetten die horen bij een evenwichtig, gezond, gelukkig en bezield leven. Denk daarbij aan onderwerpen als: gezondheid, bewegen, voeding, mentale fitheid, slaap, (werk)relaties, en hoe je eigen koers te bepalen. Samen gaan we voor passievolle medewerkers die bevlogen werken en leven!

Ons CRAFT jaarprogramma

CRAFT helpt jouw medewerkers het beste uit zichzelf te halen, waardoor ze zingeving ervaren en gezond en gelukkig zijn.

De CRAFT methode bestaat uit vijf pijlers:

  • C = coach yourself​
  • R =  routines​
  • A = accelerate​
  • F = flow​
  • T = testify

Je medewerkers gaan een jaar lang met een coach en hun peers werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Het programma is gericht op het ontwikkelen van nieuwe gewoontes die duurzame verandering mogelijk maken. Hierdoor kunnen medewerkers veerkrachtiger omgaan met veranderingen en moeilijke situaties. Niet alleen gedurende het jaarprogramma, maar ook daarna.

[TESTIMONIAL]

CRAFT

De praktische zaken

CRAFT maakt persoonlijke ontwikkeling voor iedereen toegankelijk. Dat doen we door:

  • Individuele coachsessies plus incheck momenten om de voortgang te monitoren;
  • Collectieve inspiratie sessies op een locatie naar keuze;
  • Elke maand een nieuwe online module met een ander vitaliteitsthema;
  • Een e-learning platform waar je in eigen tijd en tempo kan werken aan jezelf;
  • Maatwerk is mogelijk waar nodig of indien gewenst.

Deelname aan het jaarprogramma kost €1.500,- per deelnemer.

Laat ons jouw interesse weten!

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord