1. Home
  2.  » Onze community

Onze community

Dutch Leaders, je herkent ze al snel. Hoe? Dutch Leaders dragen bij doordat ze JA zeggen tegen ontwikkeling van mensen, JA zeggen tegen uitdagingen waarin mensen in nood geholpen moeten worden en JA zeggen tegen hun eigen inbreng daarin.

Dutch Leaders heeft een eigen manifest, een verklaring en zelfevaluatie ineen. Met een opbouw in 3 onderdelen, dat gaat over je eigen persoonlijke ontwikkeling. Over datgene waar je als mensgerichte leider aan bijdraagt in (je) organisatie(s) en een bijdrage levert aan de samenleving, zo concreet mogelijk en ‘toetsbaar’. Het is een manifest waar leiders van organisaties erg trots op zijn om uit te dragen. We helpen je dan ook om hierover na te denken en dit op te schrijven. Jaarlijks organiseren we hiervoor een driedaagse retraite op Terschelling en een tweedaagse retraite in de Ardennen.

 

De Dutch Leaders community is een eigen club. Binnen de community komen subgroepen samen voor bijvoorbeeld het initiëren van themabijeenkomsten. Denk aan het oppakken van huis- en werkvesting in de Bijlmer.

De ene keer ben je (heel) actief om iets te organiseren en de andere keer kom je graag luisteren of op een andere manier participeren. Jaarlijks kan je opgeven waar je graag actief voor wil zijn, waar je hulp nodig hebt of informatie over zou willen hebben.

Events

Samen organiseren we inspirerende bijeenkomsten om zelf kennis over te dragen, nieuwe inzichten te krijgen of gewoon elkaar te treffen en je te voeden met goede verhalen en mensen waar je energie van krijgt. Kortom. Met en voor elkaar maken we ontwikkeling mogelijk. 

Wij willen je graag helpen

Staat er geen geschikt programma tussen? Laten we even bellen! We kunnen vast iets voor je betekenen.

Aanmelden voor onze community

Visual tijgers & draken

Laatste kennisitems

Actie adrenaline versus procesflow

Actie adrenaline versus procesflow

‘Kan het niet sneller? Ik wil door! Moeten we nu echt iedereen betrekken? Wat een gedoe om continu te verbinden.’, zegt de actiegerichte mens. In een tijd waarin fragmentatie en polarisatie hoogtij viert, lijkt het besef van verbondenheid ver te zoeken. We willen...

Lees meer
In verbinding op afstand

In verbinding op afstand

Afstand; dit is precies wat ik voel in deze tijd, letterlijk en figuurlijk. Ik voel een grote afstand tot de dingen die ik zo graag doe; gezellig borrelen op het terras, sporten in een grote groep of met vrienden uit eten. Daarnaast is er ook nog de letterlijke...

Lees meer
Je moet meer loslaten

Je moet meer loslaten

Deze feedback kreeg ik regelmatig het afgelopen jaar. ‘Je moet meer loslaten Pierre.’ Tja, loslaten, hoe dan? Ik vergeleek de uitspraak met het loslaten van een tas met boodschappen. Zo’n tas waarvan je net de inhoud zorgvuldig hebt uitgezocht en afgerekend. Om...

Lees meer