Leidersschaps ontwikkeling

Hoe fijn zou het zijn om jezelf 100% te leren begrijpen en te kunnen zijn? Ook en misschien wel vooral als leider.

Leidersschaps ontwikkeling

Leadership for lives

Essentieel in de ontwikkeling van jou als leider is het bewustzijn over jezelf - weten wie je bent en wat je drijft. Wat een hele uitdaging en behoorlijke ontdekkingstocht is.

Vanaf je geboorte heb je allerlei patronen en overtuigingen ontwikkeld, die jou hebben gemaakt tot de persoon die je nu bent. En ben je mogelijk verwijderd geraakt van de essentie. Jouw essentie.

Als je de uitdaging en de ontdekkingstocht van persoonlijke ontwikkeling aangaat, zal je zien dat het lijkt op het afpellen van een ui. Elke keer een nieuwe ontdekking en een laagje verder. Om vervolgens werk te maken van wat je wilt realiseren. Door jouw probleem of de uitdaging onder ogen te zien. Wat is het dat moet gebeuren of moet veranderen? En wat is het dat je tegenhoudt of waar je elke keer tegenaan loopt? Welke patronen en overtuigingen zitten er in de weg van het realiseren van jouw potentieel? 

Wij gaan door tot jij de essentie te pakken hebt. Jouw essentie. De kern van je potentieel. 

Leadership for lives

Er is ons alles aan gelegen om jou op jouw plek te begeleiden in je ontwikkeling. In onze opleidingen en leiderschapsprogramma's individueel of in groepsverband gebruiken we veel verschillende methodieken die bijdragen aan zelfinzicht, en aan inzicht in interacties met je omgeving. Dat betekent dat we graag werken met vaste trainers en coaches die veel in hun rugzak hebben als instrument-voor-het-moment. Van familiesystemisch werk tot jungiaanse methodes als drijfveren, insights of MBTI. Daarnaast zien we veel in het aangaan van experimenten om van te leren. Daarom werken we bijvoorbeeld ook met fysieke oefeningen, zoals een ijsbadsessie om je gewaarzijn te verhogen over jouw omgang met uitdaging en stress. 

Een geïntegreerde aanpak is wat volgens ons het beste werkt. Fysiek, emotioneel, sociaal en spiritueel. Allemaal invalshoeken die je inzicht én uitdagingen geven om jezelf als leider te ontwikkelen. Vooral voor jezelf. En daarmee wellicht als inspiratiebron voor anderen. Wat we weten is dat zeker in het leiden van organisaties het voorgaan essentieel is. Vandaar dat wij altijd stimuleren dat je als boegbeeld, koersbepaler of eindverantwoordelijke actief werkt aan zelfinzicht op alle dimensies die we hiervoor noemen. Het is er de tijd voor!

Ons aanbod voor leiderschapsontwikkeling

Ben jij klaar om te shinen? Doe mee met één van onze uitdagende programma’s.

Opleiding Transitie Based Coaching (najaar)

De opleiding tot Transitie Based Coach is een unieke opleiding gebaseerd op inzichten uit de gestalt, secure base en klinische psychologie. Je professionaliseert jezelf met deze opleiding tot allround coach. De opleiding bevat zowel theoretische kennis als concrete handvatten om als leidinggevende of coach te werken vanuit verbinding en hechting. Je leert om mensen te begeleiden op fundamentele vraagstukken, gebruikmakende van interventies die jouw medewerkers of cliënt helpt om zijn of haar persoonlijke transitie vorm te geven. Meer informatie

Opleiding systemisch teamcoaching (najaar)

De opleiding tot Systemische teamcoach is een unieke opleiding gebaseerd op inzichten uit teamdynamica, secure base en het systemisch gedachtengoed. Deze expert opleiding bevat zowel theoretische kennis als concrete handvatten om als teamcoach te kunnen werken met een diversiteit aan teams. Je leert om teams te begeleiden op fundamentele vraagstukken van teamperformance. Meer informatie

Meaningful Leadership Community Membership

Voor bewuste leaders die meer betekenis en meer zin willen geven aan hun eigen leven, en de wereld om hun heen. Meer informatie

Daarom Dutchleaders

Bouwen aan een gezonde toekomst

Sinds 2001

Sinds 2001

Gediplomeerde trainers

Gediplomeerde trainers

Altijd op maat

Altijd op maat

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord