Over Dutchleaders

Inspire to empower people, dat is ons motto. Wij ontwikkelen mensgericht leiderschap, zodat ieder mens 100% zichzelf kan zijn en zichzelf volledig kan ontplooien. Zingeving kan ervaren door groei.

Over Dutchleaders

Missie en visie

Wij staan én gaan voor mensgerichtheid leiderschap in organisaties. Omdat erkend worden als mens, en van daaruit bijdragen en groeien als mens het aller belangrijkst is. Inspire to empower people! 

Organisaties die hier werk van maken inspireren hun mensen en stellen hen in staat om met aandacht en deskundigheid te werken. Deze organisaties begrijpen de waarde van continue ontwikkeling. De leiders van deze organisatie zijn buitengewoon goede coaches en geven leiding door een veilige, plezierige en uitdagende werkomgeving te creëren.

Het is onze missie om leiders en hun mensen te inspireren, te coachen en te ontwikkelen zodat ze met elkaar een mensgerichte organisatie vormen.

Missie en visie

Waar kunnen wij je mee helpen?

Als ik meer ik kan zijn, kan jij meer jij zijn.

Wij gaan tot de kern van jouw potentie en van jouw mensen. Wij willen iedereen in jouw organisatie laten schitteren, 100% zichzelf laten zijn en zich laten ontplooien. Mensgericht leiderschap is daarin de sleutel tot succes. Met mensgericht leiderschap kijk je verder en doorzie je de potentie van mensen en ben je in staat om mensen van waarde te laten zijn en te groeien. Met ons team van coaches, ondernemers en specialisten bundelen wij onze expertises om jouw naar een next level te ontwikkelen en het maximale uit jouw mensen te halen. Dat is onze belofte. Doe mee met één van onze uitdagende programma’s uit onze Academy of sluit je aan bij de Meaningful Leadership Community, en ervaar het zelf!
Onze community
Onze community
Onze community

Onze community

Wat is de zin van het leven? Het vinden van een antwoord op deze vraag kan een eenzaam proces van persoonlijke ontwikkeling zijn. Daarom hebben wij een community opgericht. Een community waarin we samen zoeken naar zingeving, en tegelijkertijd een beweging creëren om ontwikkeling mogelijk te maken. Ontwikkeling van jezelf, ontwikkeling van de ander en ontwikkeling van de wereld om ons heen. Wij organiseren de bijeenkomsten en met elkaar zetten we wat daar gebeurd om naar actie. Want samen staan we sterker! Doe jij met ons mee?

Team Dutch Leaders

Benieuwd naar het team?

Authentiek, nieuwsgierig, empathisch, mensgericht, energiek en betrokken. Dat is wat we zijn en wie we zijn. Voor Dutch Leaders werken bevlogen trainers en coaches, die je wakker kan maken om andere mensen vooruit te helpen in hun (werkzame) leven. Want ieder mens heeft recht om te shinen, 100% zichzelf te zijn en alles daarvan kwijt te kunnen. Ook op de werkvloer. 

Maak kennis met het team

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord