Beoordelingen

Het team

Categorie DL team
Camiel van damme

Camiel van Damme

Dutch Leaders betekent voor mij zingeving. Ik hou van het verbinden en het uitdagen van mensen en organisaties met hun verlangen om het beste uit zichzelf te halen, altijd met een blik op de maatschappelijke bijdrage die we kunnen leveren.

  • linkedin
Pierre mellegers

Pierre Mellegers

Met Dutch Leaders kan ik het beste uit mezelf halen! Ik bouw als coach/therapeut en methodoloog altijd aan ontwikkeltrajecten, met de gedrevenheid van mijn andere passie duursport: zwemmen en hardlopen. 

  • linkedin
Zwaantje van streun

Zwaantje van Streun

Ik ben een energieke, positieve en sociale organisator met een oog voor mensen en hun onderlinge relaties. Met liefde stop ik al mijn energie in projectmanagement binnen van Dutch Leaders, en is onze gastvrijheid mijn ding.

  • linkedin
Anna

Anna Maasland

Met mijn specialisme in en een passie voor positieve psychologie vind ik het geweldig om te bouwen op dat wat al goed gaat. Vanuit daar werken we samen naar meer bevlogenheid en higher performance in hetgeen wat we doen.

Hester

Hester Seton

Met een passie voor en oprechte interesse in mensen en met een achtergrond als strafrecht- en arbeidsrechtadvocaat coach ik mensen naar een groter bewustzijn waardoor zij meer regie krijgen over hun leven en eigen ontwikkeling.

  • linkedin
Jessica

Jessica Wawoe

Als transitie gids die kennis inbrengt van vele verschillende culturen, ben ik er om de reis van verandering te begeleiden. Van een rups naar een vlinder! Met ruim 15 jaar buitenland ervaring, is de vraag wel hoe ‘Dutch’ ik eigenlijk echt ben..

 

  • linkedin
Loes

Loes Huijskes

Persoonlijke ontwikkeling is wat mij betreft een vereiste voor een relaxed én goed leven. Naast wonen in een korte broek en remote als project- en eventmanager werken binnen dit fantastische team.

  • linkedin
Ducht leader anjemieke

Anjemieke Steenwijk

Ik gun het ook een ander om te leven vanuit liefde voor jezelf. Zodat jij kunt zijn wie je bent. Daar ga ik voor. Met mijn Rotterdamse mentaliteit benoem ik wat ik (niet) zie, (niet) hoor en (niet)voel, waardoor ontwikkeling de ruimte krijgt.

  • linkedin
Lonneke

Lonneke Vromans

Met een passie voor leefstijl en mentale (veer)kracht, focus ik me op de verbinding tussen hoofd, lijf en hart. Leidinggeven aan anderen begint met leidinggeven aan jezelf. Die verbin- ding is essentieel, en een innerlijke reis die ik iedereen gun! 

  • linkedin
Laurina

Laurina de Vries

Mijn missie: het beste van mezelf geven om een ander vooruit te helpen. Ik krijg energie van verbinding met mensen en ben gericht op het samen ontdekken van jouw kwaliteiten, drijfveren en dromen. Ik leef vanuit mijn hart, en zie elke dag als een nieuwe kans!

  • linkedin

Benieuwd naar onze visie en missie?

Die lees je hier!

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord