1. Home
  2.  » 
  3. Ontwikkel programma’s
  4.  » Dutchleaders Essence

Dutchleaders Essence

Zingeving is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Mensen zoeken steeds meer naar inzichten over ons bestaan en naar het maken van een positieve impact op de aarde waarop we verblijven. Wat verbindt ons als mensen?

Vanuit coaching en onze opleiding bieden we op vele vlakken diepgaande inzichten vanuit methodieken die raken aan onze achtergrond van familie patronen of systemen waar we onderdeel van uitmaken.

Wij willen nog verder gaan dan dat: samen onderzoeken wat er nog meer is dat ons menszijn inhoudt. Hoe geven we betekenis aan leven, van wieg tot graf en ook daarna. Welke inzichten zijn er tegenwoordig in de psychologie, in de biologie en ook in bijvoorbeeld de kwantumfysica. Het gaat ons om de essentie van mens-zijn om samen een klein beetje te leren begrijpen welke magische mogelijkheden we hebben om al het moois van ons leven te omarmen en te benutten.

Waarde toevoegen

Magische momenten maken en daarmee waarde toevoegen voor jezelf of voor anderen. Dat willen we als Dutch Leaders faciliteren. Vanuit FLOW (koppelingslink) gaan, naar pure magie door je over te geven aan ongekende mogelijkheden om samen iets te creëren wat je niet zomaar voor mogelijk hield.

Wij willen graag op reis met gelijkgestemden die ook op zoek willen naar hun essentie. Samen willen bijdragen om het onmogelijke voor elkaar waar te maken. Dit doen we door het organiseren van bijeenkomsten met inspirerende sprekers en betekenisvolle projecten op te starten en te steunen die grote impact kunnen maken. Het onmogelijke waar maken!

Ga jij met ons mee in deze reis van betekenisgeving?