Beoordelingen

Opleiding meesterschap in verandering (najaar)

De opleiding tot organisatiecoach is hét vervolg op onze opleiding Transitie Based Coaching. Je professionaliseert jezelf met deze opleiding tot organisatiecoach en meester in verandering. De opleiding bevat zowel theoretische kennis als concrete handvatten om als leidinggevende te werken vanuit verbinding en hechting. Je leert mensen te faciliteren en organisaties te begeleiden in complexe thema's en/of ten tijden van verandering. 

Opleiding meesterschap in verandering (najaar)
Opleiding meesterschap in verandering (najaar)

Productinformatie

In het begeleiden van de transitie van een organisatie als geheel neem je altijd je eigen levensloop en ervaringen daaruit mee. In deze opleiding starten we dan ook bij jou. Jouw eigen levensloop, de behoeftes die nog onaf zijn en de thema’s waar jij jezelf verder in wilt ontwikkelen. Daarom starten we in deze opleiding dan ook bij jou. Op deze manier werk je aan jezelf en ontwikkel je tegelijkertijd vaardigheden en methodieken om anderen te begeleiden. 

Dynamisch en interactief werken we door de verschillende lagen: van jou naar het team, naar de organisatie, naar systeem complexiteit. Waardoor je leert:

  • Op verschillende niveaus gesprekspartner te zijn voor een brede diversiteit aan belanghebbenden;
  • Organisatiemechanismen en –patronen te analyseren en deze met elkaar in verband te brengen;
  • Een organisatievraagstuk te plaatsen binnen de organisatiedoelstellingen, organisatiecultuur en de ontwikkelingen in zowel organisatie als omgeving;
  • Collectieve leerprocessen binnen een organisatiecontext te faciliteren en te begeleiden;
  • Te reflecteren op en bij te sturen van eigen professioneel handelen;
  • Verantwoorde keuzes te maken voor interventies en rollen.

Na deze opleiding kun jij de collectieve intelligentie van een groep inzetten en het adaptief vermogen aanzetten, waardoor stroefheid te allen tijde verminderd.

Je wordt een mensgerichte leidinggeven die high performance samenwerkingen in gang zet en positieve veranderingen mogelijk maakt.

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord