Opleiding Transitie Based Coaching

De opleiding tot Transitie Based Coach is een unieke opleiding gebaseerd op inzichten uit de gestalt, secure base en klinische psychologie. Je professionaliseert jezelf met deze opleiding tot allround coach. De opleiding bevat zowel theoretische kennis als concrete handvatten om als leidinggevende of coach te werken vanuit verbinding en hechting. Je leert om mensen te begeleiden op fundamentele vraagstukken, gebruikmakende van interventies die jouw medewerkers of cliënt helpt om zijn of haar persoonlijke transitie vorm te geven.

Opleiding Transitie Based Coaching
Opleiding Transitie Based Coaching

Productinformatie

In het begeleiden van de transitie van de ander neem je altijd je eigen levensloop en ervaringen daaruit mee. In deze opleiding starten we dan ook bij jou. Jouw eigen levensloop, de behoeftes die nog onaf zijn en de thema’s waar jij jezelf verder in wilt ontwikkelen. Daarom starten we in deze opleiding dan ook bij jou. Op deze manier werk je aan jezelf en ontwikkel je tegelijkertijd vaardigheden en methodieken om anderen te begeleiden.

Een greep uit de skillset die je leert:

  • Een diagnose te stellen;
  • In het hier-en-nu te werken;
  • Jezelf in te zetten als interventie;
  • Transitie fasen te onderscheiden;
  • Een breed repertoire aan begeleidingsmethoden in te zetten;
  • Sensitiever te zijn in verbale en non-verbale signalen;
  • Een goed onderscheid te maken tussen coaching en therapie.

Na deze opleiding zie je meer en durf je meer. Waardoor het contact met je mewerkers of je cliënt dieper en effectiever wordt. Daarnaast kun jij je eventuele eigen worsteling gebruiken als je kracht in plaats van het te ontwijken.

Met deze opleiding word jij een stevigere coach, en hoef je nooit meer te twijfelen of je er wel goed in bent. 

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord