Tekenen met Martin Schelstraete

Tekenen met Martin Schelstraete
Tekenen met Martin Schelstraete

Productinformatie

Samen met Martin en de rest van de groep ga je in beeld brengen wat jij wil manifesteren. En onderweg ontdekken wat je tegenhoudt daar te komen, vanuit meer dan één perspectief. Martin gaat je leren op verschillende manieren naar je tekening te kijken en daar je lessen uit te halen. Daarna zullen we ons nogmaals buigen over de tekening, om waar nodig aanpassingen te maken en stappen te creëren om tot jouw droom te komen.

Een verduidelijkende én bevrijdende activiteit.

Martin Schelstraete is executive coach, mentor en beeldend kunstenaar. Als beeldende kunstenaar maakt hij naast vrij werk ook opdrachten. Een centraal thema in zijn werk is de human condition / condition of life. Met visual coaching realiseert Martin zijn verlangen om expertise en ervaring in coaching en beeldende kunst samen te brengen, met tekenen, schilderen, maken van collages, you name it als actieve visualisatie is de centrale vorm van zijn interventies.  

Martin werkt graag met kleine groepen. Daarom overwegen we om een ochtend (09:30-12:30u) en een middag sessie (13:30-16:30u) te organiseren, mits er voldoende aanwezigen zijn. Wil je ons middels bij aanmelding aangeven wat je voorkeur voor tijdstip is? 

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord