Blijf je investeren in kostbare individuele coachingstrajecten? Of kies je als organisatie voor een en-en benadering?

Wij zien al jaren een stijgende trend naar meer individuele coaching van medewerkers. De vraagstukken waar mensen voor naar een coach gaan, zijn al lang niet meer alleen werk of privé gerelateerd, maar een combinatie van samenhangende factoren. Privé en werk lopen in onze samenleving sterk door elkaar heen en vraagt van mensen een aanzienlijke veerkracht om hiermee om te gaan.

Je kunt dit vraagstuk als organisatie per geval blijven benaderen en de verantwoordelijkheid neerleggen bij de medewerker en inzetten op kostbare individuele coachingstrajecten. Maar, het kan ook anders en beter!

Wij geloven meer in een en-en benadering. Dat wil zeggen investeren in het persoonlijk leiderschap van mensen EN als organisatie investeren in een cultuur gebaseerd op positieve gezondheid. Een benadering die zich richt op het bevorderen van welzijn en mentale veerkracht van de gehele organisatie in plaats van alleen het oplossen van individuele vraagstukken. 

Onze filosofie

Deze filosofie heeft geleid tot de ontwikkeling van ons CRAFT your life programma. Dit unieke programma biedt een jaar lang volledige ondersteuning voor de gezondheid, mentale veerkracht en vitaliteit van al je medewerkers. Gedurende een heel jaar krijgen mensen faciliteiten om aan zichzelf te werken, waaronder 1-op-1 coaching, gemeenschappelijke inspiratiesessies, een online programma bestaande uit diverse gezondheidsthema’s en maandelijkse check-ins. We creëren een setting die mensen zowel individueel ondersteunt als groepsgewijze inspiratie momenten biedt. 

Aanmoedigen persoonlijk leiderschap

CRAFT versterkt het persoonlijk leiderschap van mensen en moedigt aan om eigen krachten en hulpbronnen te herkennen en te gebruiken. En doordat mensen dit programma samen volgen, werken we aan een cultuur waarin mensen met elkaar optrekken en elkaar stimuleren. Dit kan onder meer betekenen dat mensen actief werken aan het versterken van sociale relaties, maar ook gezamenlijk werken aan het ontwikkelen van coping-strategieën voor stress en het nastreven van persoonlijke groei. 

Flexibele opties

Het CRAFT programma is ontworpen om aan te sluiten bij de behoeften van je organisatie en past in een duurzaam inzetbaarheidsbeleid. Of je nu de voorkeur geeft aan deelname op organisatieniveau of met een team. CRAFT your life biedt flexibele opties voor een op maat gemaakte ervaring.

Meer over wat het CRAFT your Life programma voor jouw organisatie kan betekenen, vind je op onze CRAFT your life pagina. Of download direct de brochure en dan nemen we binnenkort contact met je op voor een verkennend gesprek!