Dutch Leaders versterkt MT en verwelkomt Hester Seton als Managing Partner

Barneveld, 02-02-2024  - Dutch Leaders kondigt met veel genoegen de nieuwste toevoeging aan het Management Team aan. Hester Seton treedt per direct toe als Managing Partner en krijgt de verantwoordelijkheid over de verdere ontwikkeling van de Leadership Development programma's van Dutch Leaders.

"In een tijd waarin ook onze eigen leiderschapsrol van cruciaal belang is voor succes, zijn we erg blij om Hester Seton te verwelkomen in ons team", aldus Camiel van Damme, samen met Pierre Mellegers oprichter van Dutch Leaders. "Hester's expertise en visie op leiderschapsontwikkeling zullen een waardevolle aanvulling zijn op ons bedrijf en helpen bij het versterken van onze positie in de markt."

Sleutelrol

Met de toevoeging van Hester aan het Management Team, ontstaat meer focus op het portfolio van de diverse Leadership Development programma’s die Dutch Leaders biedt. Focus die nodig is om het succes van Dutch Leaders verder uit te bouwen. Pierre Mellegers: “Met Hester in ons team is een belangrijke stap in onze groei en ontwikkeling. Haar inbreng zal ons helpen om onze dienstverlening te versterken en onze klanten nog beter van dienst te zijn. We kijken met veel plezier en enthousiasme uit naar de samenwerking en zijn ervan overtuigd dat Hester een sleutelrol zal spelen in het bereiken van onze ambitieuze doelstellingen voor de toekomst."

Blijven bouwen

Hester Seton zelf is zeer verheugd over haar nieuwe rol en zegt: "Ik ben uiteraard heel enthousiast om deel uit te maken van Dutch Leaders en bij te dragen aan de verdere professionalisering van onze organisatie. Samen zullen we streven naar duurzaam leiderschap en blijven bouwen aan de groei en ontwikkeling van de organisatie en het succes van onze klanten en medewerkers."