1. Home
  2.  » 
  3. Onze community – OD
  4.  » Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Dutch Leaders is een echte netwerkorganisatie. We werken met goede en ervaren trainers en coaches, waarvan we hun expertise graag inzetten. Zij kunnen bij ons in dienst zijn of zich verbinden vanuit hun zelfstandigheid. Ook bewegen klanten en warme relaties graag met ons mee. Als echte Dutch Leaders bouwen we samen aan duurzaam leiderschap. Hiervoor hebben we een coöperatie opgezet, hieronder vind je alle mensen die zich aan ons hebben verbonden en hun ambitie delen.

pierre

mellegers

Voor Dutch Leaders kan ik het beste uit mezelf halen! Ik bouw als coach-therapeut en methodoloog altijd aan ontwikkel trajecten, voor mensen, coaches, teams en organisaties. Met de gedrevenheid van mijn andere passie  (duur)sport: zwemmen en hardlopen.

camiel

van damme

Dutch Leaders betekent voor mij veel zingeving. Ik hou van het verbinden en uitdagen van mensen en organisaties met hun verlangen om het beste uit zichzelf te halen. Altijd met een blik op de maatschappelijke bijdrage die we kunnen leveren.

Zwaantje

Van Streun

Ik ben een energieke, sociale en positieve organisator. Ik krijg energie van veel ‘reuring’, ben met liefde de spil binnen Dutch Leaders voor office- & projectmanagement en hospitality. Hou het oog op onze menselijke, relationele kant.  

Laurina

de vries

Mijn missie: het beste van mezelf geven om een ander vooruit te helpen. Ik krijg energie van verbinding met mensen en ben gericht op het samen ontdekken van jouw kwaliteiten, drijfveren en dromen. Creativiteit en verbinding met je gevoel zijn daarbij kernwoorden. Ik leef vanuit mijn hart, geniet van het leven en zie elke dag als een nieuwe kans!

 anna

maasland

 Verbinding opzoeken met anderen en samen kijken hoe we individuen, teams en organisaties duurzaam en effectief kunnen laten presteren. Met mijn specialisme in positieve psychologie, vind ik het geweldig om te  bouwen op wat al goed gaat en hoe we allemaal gelukkiger, meer bevlogen en high performing kunnen zijn in hetgeen wat we doen.

 erik

Visser

Ik ervaar het als iets magisch wanneer ik zie dat een team of individu ont-wikkelt, leiderschap neemt en iets nieuws gaat doen.  Daar draag ik als Trainer Coach graag aan bij: vanuit een liefdevolle grondhouding, met een hoge mate van presentie en de moed om de ander te raken en zelf geraakt te worden.

dave

doornbos

Mag als systeemopsteller graag mee bewegen met Dutch Leaders om mensen te verbinden met hun zelf en vanuit de kern te laten leven: zijnsontwikkeling. Naast werk bij de brandweer en coach ook organisator voor Ice4life: beklimming Kilimanjaro, Triatlon IJsland en Oostenrijk.

carolien

van wersch

Sociaal ondernemer en expert op het gebied van’ toekomstbestendigheid’. Directeur van de Rotterdamse stichting Voor Goed, verbinder van maatschappelijke initiatieven met ondernemers. Samen bouwen we aan de Dutch Leaders community van bevlogen mensen die willen bijdragen aan een betere wereld.

 

Joep

van nunen

Rust-brenger, inzicht-gever. Achtergrond in HR. Met Dutch Leaders werk ik als coach en procesbegeleider bij veranderprocessen in organisaties, met aandacht voor de menselijke maat. Als adviseur voeg ik graag waarde toe in de ontwikkeling van mensen en organisaties, vooral op het gebied van persoonlijk leiderschap en het (her)vinden van persoonlijke kracht.

Jessica

Wawoe

Als Transitie Gids die kennis inbrengt van vele verschillende culturen, ben ik er om de reis van Verandering te begeleiden. Van een rups naar een vlinder! Hoe ‘Dutch’ ik ben is wel de vraag, met ruim 15 jaar buitenland ervaring met het opzetten van Global Team Operations for organisaties in Azie, de VS en Europa. 

sander

 AarTs

Met Dutch Leaders mag ik werken aan leren van het optreden in een dynamische en complexe omgeving en het presteren onder druk. Achtergrond Special Forces van het Korps Mariniers en M-squadron: de antiterreureenheid. Ridder in de Orde van Oranje-Nassau met zwaarden.

annemie

celis

Ik ben gefascineerd door de ontwikkeling van mensen, teams, organisaties en het raakvlak tussen deze drie. Ik heb sinds 2008 een praktijk als therapie-, coach en loopbaanbegeleider, die ik combineer met een jarenlange ervaring als coach-trainer-HR-consultant. Door deze combinatie bied ik een warme en gefundeerde aanpak.

Nando

Pille

 Als trainer en coach staat voor mij het menselijk contact voorop. Bij Dutch Leaders mag ik graag moeilijke zaken makkelijk (bespreekbaar) maken als het gaat om elkaar ontmoeten en ontzorgen. Hospitality en klantgerichtheid drijven mij dagelijks. Levensgenieter pure sang…

 

 

 

frank

heckman

Olympisch coach en Globetrotter. Ik ben blij en vereerd om in zo’n prachtig gezelschap te staan! Verbaas je niet, we gaan met je op reis. Niet onze reis maar jouw reis! Met een pittige uitdaging bij vertrek heb je het lef om nieuwe wegen in te slaan. Je ontdekt nieuwe kwaliteiten in jezelf en anderen, leert angst en weerstand te overwinnen. Dit is niet voor iedereen, want dit is de Reis van de Held.

geert jurrie

schutte

 

Beweeg als trainer/coach graag mee met Dutch Leaders. Het ont-wikkelen van jezelf en je team is een (onder)zoektocht die ik zelf graag ga en waarbij ik anderen graag mee op reis neem. Gedreven hardloper en passie voor muziek (maken); ook bij coaching maak ik graag gebruik van muziek.

 

Hester

Seton

Met een passie voor, en een oprechte interesse in mensen en wat hen drijft en een achtergrond als strafrecht- en arbeidsrechtadvocaat coach ik mensen naar een groter bewustzijn van het hier en nu en een groter inzicht in zichzelf waardoor zij (meer) regie krijgen over hun leven en hun verdere ontwikkeling.

Simone

Jonker

Kijkend met een open blik vanuit diverse invalshoeken ondersteun ik mensen, teams en organisaties bij (hun wens voor) verandering en ontwikkeling.  Met veel passie en compassie leg ik de link naar de centrale thema’s leiderschap en duurzame inzetbaarheid. Voel me als een vis in het water bij Dutch Leaders.

Myra

Stuijts

Ik ben zelfstandig Loopbaan- en Burn-out coach met een HR achtergrond. Kracht, Leiderschap, Rust en Balans zijn mijn kernwaarden. Met een persoonlijke, praktische en toekomstgerichte aanpak laat ik jou ontdekken wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. De grootste kracht voor verandering ligt in jezelf!

mira

opdam

Sinds 2012 ben ik werkzaam als zelfstandig coach en trainer.  Zowel op individueel vlak als in teams ontvouw ik  graag samen het pad naar je meest wezenlijke ik: in essentie, potentie en kracht. Om op ervaringsniveau tot wezenlijke inzichten te komen werk ik met de systemisch wijsheid van paarden.

Laura

de lange

Ik werk als psycholoog en therapeut om mensen bewust te maken van wie ze zijn, wat hun kracht en potentie is. Zelf ben ik: moeder, coach, vriendin, trainer, perfectionist (maar daar werk ik nog aan), therapeut, wereldburger en natuurvoedingsadviseur.

Actie adrenaline versus procesflow

Actie adrenaline versus procesflow

‘Kan het niet sneller? Ik wil door! Moeten we nu echt iedereen betrekken? Wat een gedoe om continu te verbinden.’, zegt de actiegerichte mens. In een tijd waarin fragmentatie en polarisatie hoogtij viert, lijkt het besef van verbondenheid ver te zoeken. We willen...

Lees meer
In verbinding op afstand

In verbinding op afstand

Afstand; dit is precies wat ik voel in deze tijd, letterlijk en figuurlijk. Ik voel een grote afstand tot de dingen die ik zo graag doe; gezellig borrelen op het terras, sporten in een grote groep of met vrienden uit eten. Daarnaast is er ook nog de letterlijke...

Lees meer
Whitepaper – Leiderschap in transitie tijdens corona

Whitepaper – Leiderschap in transitie tijdens corona

Wie had kunnen bedenken dat we zeker een jaar te maken zouden krijgen met Covid-19 met alle persoonlijke en zakelijke gevolgen van dien. En al zijn we heel veerkrachtig en passen we ons aan, het is niet altijd even eenvoudig. Deze whitepaper is dan ook zeker na een...

Lees meer
Je moet meer loslaten

Je moet meer loslaten

Deze feedback kreeg ik regelmatig het afgelopen jaar. ‘Je moet meer loslaten Pierre.’ Tja, loslaten, hoe dan? Ik vergeleek de uitspraak met het loslaten van een tas met boodschappen. Zo’n tas waarvan je net de inhoud zorgvuldig hebt uitgezocht en afgerekend. Om...

Lees meer
Zwemmen voor het goede doel!

Zwemmen voor het goede doel!

Pierre Mellegers en Jacqueline Heijndijk zijn zich al maanden aan het voorbereiden op hun ultieme zwemuitdaging in het Waddengebied deze zomer! Wat ze gaan doen? Zodra de definitieve 'go' er is van de betrokken instanties gaan we er meer over vertellen. Dat de...

Lees meer
Een kind van een ‘je moet goed je best doen’ generatie

Een kind van een ‘je moet goed je best doen’ generatie

Geboren in de jaren '60 voel ik me een kind van een 'je moet goed je best doen' generatie. Dat moet je ook, te allen tijde. Als je niet je best doet, dan maak je geen carrière, hoor je er niet bij, komt er niks van je terecht. Zo dan. Dus deed ik m’n best. Op school,...

Lees meer
Met de stroom mee

Met de stroom mee

Een metafoor voor krachten die groter zijn dan jezelf. Het is een natuurlijke beweging. Als we in een waterstroom geraken komen, dan is onze impuls tot verzet groot. We zetten een tegenbeweging in. Een stroom is ongewis, het brengt ons een onbehaaglijk gevoel omdat we...

Lees meer
Het effect van de storm

Het effect van de storm

Donderdag 2 juli van 16.30-18.00 uur organiseren Dutch Leaders en Embassy of the Earth de tweede online sessie met als thema: 'het effect van de storm' door Frank Heckman en Camiel van Damme. Frank is een veteraan op het gebied van grote organisatie én...

Lees meer
Hoe blijf je staan in het oog van de storm

Hoe blijf je staan in het oog van de storm

Donderdag 9 april om 16.30u organiseren Dutch Leaders en Embassy of the Earth een online sessie met als thema: 'hoe blijf je staan in het oog van de storm' door Frank Heckman en Camiel van Damme. Frank is een veteraan op het gebied van grote organisatie én...

Lees meer

Lid worden van onze community?

Ook zin om mee te doen? We hebben je er graag bij om te ontdekken hoe we een mooie bijdrage kunnen leveren aan de wereld om ons heen. Samen staan we sterker. Maken we gave bijeenkomsten en sessies voor en door Dutch Leaders. Wacht niet langer en ga aan de slag met jouw unieke bijdrage aan jezelf, je organisatie en vooral de wereld!! Welkom!