In de media

Wij verschijnen regelmatig in de media. Om wie we zijn, wat we doen en waar we voor staan. Een verzameling van deze artikelen vind je op deze pagina.

In de media

Dutch Leaders bij Good Busy

Erkend worden als mens is het aller belangrijkst, vinden wij. Het is daarom onze missie om mensen te coachen en te inspireren om met elkaar een mensgerichte organisatie te vormen. Vrijwillig bijdragen aan een goed doel is een vast onderdeel van onze programma's.

Lees hier het hele artikel
zingeving als core business good busy

Camiel en Mieke begeleidden dipdag!

Alle klanten kunnen beamen: 'Dutch Leaders is dippen in koud water'. Oprichter Camiel en CRAFT coach Mieke zijn dan ook fervent dippers, en begeleidden dipdag in Barneveld.

Bekijk hier de beelden
dipdag barneveld koudetraining

Voor het goede doel met de stroom mee

Meta Kids is een kleine organisatie met sinds 2005 als doel een behandeling te vinden voor de stofwisselingsziekten. Om geld op te halen zwemt Pierre dertien uur en vijf minuten, om de oversteek naar Engeland te maken. Terwijl het Kanaal 34 kilometer breed is een afstand van 47,246 kilometer, inclusief afdrijven door stromingen. Over deze ervaring en wat hij daarvan leerde schreef hij een boek voor leiders: 'met de stroom mee'.

Lees hier het hele artikel
zwemmen voor het goede doel het kanaal

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord