Beoordelingen

Ervaar met onze labs!

Gegeven vanuit onze eigen passies en expertise, om jou kennis te laten maken en verder te kunnen brengen op dat ene onderwerp of terugkerend vraagstuk.

Ervaar met onze labs!

Voor jouw ontwikkeling

Je bent vastgelopen op een bepaald vraagstuk. Behoorlijk frustrerend! Je hebt van alles geprobeerd, maar de oplossing lijkt buiten handbereik. En dat zou je graag anders zien. Je wil het vraagstuk oplossen, de situatie veranderen - whatever it is. Maar je weet gewoon niet hoe.

Wat jij nodig hebt, is een nieuw perspectief. Een nieuw perspectief uit onverwachte hoek, verpakt in enkele leerzame uren en omringd door gelijkgestemden. 

Onze labs zijn deepdives in een bepaalde onderwerp geput uit passie. Dompel je onder in een nieuw onderwerp, en ontvang dat broodnodige nieuwe perspectief op jouw vraagstuk. Terwijl we samen een memorabele dag creëren. 

workshops experience

Naar een next level?

We've got you covered!

Lab: 'Opstellingen'

Het team of de organisatie waar jij deel van uitmaakt en verantwoordelijk voor bent functioneert niet zoals je wil. Je merkt dat er iets gaande is. Want het team stagneert en de sfeer verslechterd. Maar je krijgt die ontstroom niet te pakken. 

Je hebt veel geprobeerd en menig team coach ingehuurd. Je ervaart onmacht, omdat 'je echt niet weet hoe je het team nu nog verder kunt helpen'. Je bent gedreven en nieuwsgierig, en toe aan een nieuw perspectief. Je bent toe aan een nieuwe manier om het team, haar processen en de sfeer weer te laten stromen.

Die je krijgt in ons lab over opstellingen!

Daar wil ik meer over weten!
systemisch opstellen organisatie team opstellingen

Lab: 'Deep Listening'

Wat gebeurt er als je écht gehoord wordt, wanneer iemand alles opzij zet om naar jouw verhaal te luisteren en mee gaat in jouw emotie, vraag of moment?

De hele dag worden we geprikkeld en afgeleid door (andermans) prioriteiten. Ze stapelen zich op en vormen een kluwen in ons hoofd. Wanneer iemand ons dan aanspreekt is het best lastig om écht te luisteren. Dutch Leader Jessica Wawoe, een echte ‘prater’, werd hier jaren geleden mee geconfronteerd tijdens een leiderschapstraining waarbij er anderhalve dag van de vier dagen geoefend werd met Actief Luisteren. Sindsdien is voor haar een wereld opengegaan die haar privé en zakelijk veel verder heeft gebracht. 

Het besef van het effect van ‘diep luisteren’ en het oefenen met de toepassing hiervan zal je het volgende gesprek al verrassen! Daarnaast breng jij als collega, als leider en in je persoonlijke leven een verdieping in gesprekken die jou en de ander werkelijk kan helpen. 

Minder praten, minder zeggen, beter luisteren en écht helpen. Wil jij dat ook?

Ja, dat wil ik!

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord