1. Home
  2.  » 
  3. Ontwikkel programma’s
  4.  » CRAF: Design your life

Craf design your life

Bij Dutch leaders geloven wij sterk in balans. Dat betekent dat we en/en denken : werk & privé op orde én fysiek & mentaal op orde. Uitdaging en capaciteiten in de dingen die je doet dienen daarom kloppend te zijn. Het CRAF- program ondersteunt jou als organisatie of professional om te dit te realiseren. Vanuit 4 basis principes verdiepen we op jou als werkend, sportief, liefdevol en creërende mens. We helpen je alles wat je in je hebt in balans te laten zijn met alles waar je goed voor wilt zorgen. Dan zit je pas echt lekker in je vel!

Wat brengt het jou?

Veel mensen ervaren stress op hun werk, thuis, of juist in de combinatie. Ze hebben het gevoel geleefd te worden in plaats van te leven. Dit willen wij veranderen door middel van een speciaal programma voor jou in relatie tot je werk, je dierbaren je fysieke gezondheid en mentale weerbaarheid. We helpen je richting betekenisvol werk, om je lichaam te versterken door goede voeding of sporten en door tijd te maken voor dingen die je écht belangrijk vindt in je leven. Dit is namelijk te organiseren, het gaat om de samenhang én belangrijke inzichten die een doorbraak geven richting je eigen transitie.

Samen met verschillende coaches, ga je werken aan een goede balans in je werk, je gezin en vooral in jezelf… Met deze stappen kom je vanzelf in FLOW ervaringen. Wat levert dat op? Moeiteloosheid, genieten, stilte, dynamiek en bovenal ; trots zijn op jezelf.

C: Coach

Coaching, doelen stellen en de juiste condities creëren om van start te gaan is de basis van elk programma. We volgen MAD®, daarmee kijken we naar Mindset, Aandacht & flexibiliteit en Doelen stellen. De basisvormen die de coaches gebruiken zijn beproefde modellen.  In deze stap begin je met het (terug) krijgen van regie over je leven voor een gevoel van eigenaarschap.

R: Repeat

De tweede stap in jouw ontwikkeling is discipline, om ervoor te zorgen dat jouw eigenaarschap ook gewoonte wordt en blijft. We begeleiden je bij MAR®:  Mentale weerbaarheid, Ademhaling & hartcoherentie en het krijgen van Ritme. Naast het verkrijgen van gewoonte levert deze stap ook stressreductie en ‘in het moment’ zijn op en werk je actief aan je fysieke en mentale weerbaarheid.

A: Accelerate

In de derde stap gaan we versnellen en focussen op succes in je persoonlijke leven. We kijken naar de zones om tot optimaal leren te komen. Welke overtuigingen heb je? Waar zit comfort en waar zit discomfort? Wat kan je doen om te versnellen en in het diepe te springen? In deze stap werk je optimaal aan jouw betekenisgeving en daar zit je grootste sprong om alles te gaan overstijgen.

F: Flow

In deze stap haal je het optimale uit je prestatie door te kiezen voor de maximale uitdaging bij jouw vaardigheden en energiebronnen vanuit autonomie. Het levenswerk van Mihaly Csikszentmihalyi met de toevoegingen van Frank Heckman liggen hieraan ten grondslag. Dit zorgt ervoor dat je voelt dat je sterk staat, alles aan kan; dat geeft dynamiek en ook rust.

Agenda

Wij willen je graag helpen

Staat er geen geschikt programma tussen? Laten we even bellen! We kunnen vast iets voor je betekenen.

Ja, ik wil...

  • Mezelf ontwikkelen
  • Mensgerichtheid in mijn organisatie
  • Een bijdrage leveren aan de wereld

Velen gingen je al voor en maakten een grote stap in hun ontwikkeling! Verlang je ook naar deze transitie? Neem contact op hoe wij jou verder kunnen helpen als mens, medewerker, leider, coach, moeder, vader, …