Academy voor mensgerichte leiders

Hoe fijn zou het zijn om jezelf 100% te leren begrijpen en te kunnen zijn? Ook en misschien wel vooral als leider.

Academy voor mensgerichte leiders

Onze visie op (leiderschaps)ontwikkeling

Essentieel in jouw ontwikkeling als mens en als leider, is het bewust zijn over jezelf - weet wie je bent en wat je drijft. Dat klinkt eenvoudig, maar is in praktijk een uitdagende ontdekkingstocht. Al vanaf je geboorte heb je allerlei patronen en overtuigingen ontwikkeld die jou hebben gemaakt tot de persoon die je nu bent. En daarbij ben je mogelijk verwijderd geraakt van jouw essentie.

Jouw potentieel centraal

Persoonlijke ontwikkeling lijkt soms nog het meest op het afpellen van een ui. Onder elk laagje komt een nieuwe ontdekking tevoorschijn. Door je probleem of uitdaging onder ogen te zien, kun je vervolgens werk maken van wat je wilt bereiken. Wat is het dat moet gebeuren of moet veranderen? Wat houdt je tegen en waar loop je elke keer tegenaan? Welke patronen en overtuigingen staan in de weg van het realiseren van jouw potentieel?  

We gaan door tot jij de essentie te pakken hebt. Jouw essentie. De kern van je potentieel.

Leiderschapsontwikkeling uitdagend ijsbad

Ontwikkel methodieken  

In onze opleidingen en leiderschapsprogramma's gebruiken we verschillende methodieken die bijdragen aan zelfinzicht, en aan inzicht in de interacties met je omgeving. We werken graag met vaste trainers en coaches die veel in hun rugzak hebben als instrument-voor-het-moment. Van familiesystemisch werk tot jungiaanse methodes als drijfveren, insights of MBTI. Daarnaast zien we veel in het aangaan van experimenten om van te leren. Daarom werken we bijvoorbeeld ook met fysieke oefeningen, zoals een ijsbad sessie om je gewaarzijn te verhogen over hoe je omgaat met uitdaging en stress. 

Integrale aanpak

Wij geloven in de kracht van een integrale aanpak waarbij aandacht is voor fysieke, emotionele, sociale en spirituele aspecten. Allemaal invalshoeken die jou als leider inzicht en uitdaging geven om jezelf te ontwikkelen en waarmee je een inspiratiebron voor anderen kunt zijn. Want zeker in het leiden van organisaties is het voorgaan als leider essentieel. Vandaar dat wij altijd stimuleren dat je als boegbeeld, koersbepaler of eindverantwoordelijke actief werkt aan zelfinzicht op alle dimensies. Ben jij er klaar voor?

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord