Meaningful Leadership Community

Voor bewuste (future) leaders die meer zin willen geven aan hun eigen leven, en de wereld om hun heen. Met maandelijks een inspirerende meeting en drie keer per jaar een verdiepende reis.

De community

De community voor (future) leaders van nu

Zingeving staat centraal in onze community. Want steeds vaker krijg je als mens en als leider te maken met zingevingsvragen. Het vinden van antwoorden op deze vragen kan echter een eenzaam proces van persoonlijke ontwikkeling zijn. Daarom hebben wij deze community opgericht.

Een community waarin we samen zoeken naar zingeving en tegelijkertijd een beweging creëren die ontwikkeling mogelijk maakt. Ontwikkeling van jezelf, ontwikkeling van de ander en ontwikkeling van de wereld om ons heen. 

Wij organiseren bijeenkomsten en met elkaar zetten we wat daar gebeurt om naar actie. Want samen staan we sterker!

Op zoek naar zingeving community

Drie soorten bijeenkomsten

  1. Een inspiratie sessie. Waar gastsprekers hun kennis en kunde delen, zoals Hoogleraar Business Spiritualiteit op Nyenrode Nanda Shardram of Oprichter van de YETS Foundation Peter Ottens.
  2. De boek bespreking. Samen lezen we boeken en discussiëren over de inhoud. Als het even kan met de schrijver zelf, zoals spritueel roman schrijver Hans Peter Roel of regressie- en reïncarnatie expert Maarten Oversier.
  3. Het meerdaagse samenzijn. Uitdagingen aangaan en bij ontwikkeling stilstaan in de natuur. In het voorjaar traditiegetrouw op landgoed Welna te Epe, en later in het jaar bijvoorbeeld in Peru, Tanzania, Noorwegen of Bosnië.

Hiernaast onze kalender van dit jaar.

Onze meaningful community members vinden het volgende:

Onderdeel zijn van deze community is zeer waardevol, buitengewoon inspirerend en voor mij grensverleggend. Het is een fijne groep mensen, en events zijn strak georganiseerd door het Dutch Leaders team.

Deze events geven mij een ander perspectief, die ik vervolgens ook kan toepassen in mijn werk en mijn leven. Ze inspireren mij, zijn heel waardevol en brengen mij weer een stap verder in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Deze community is thuiskomen. Nuchter en toegankelijk, maar altijd met een nieuw perspectief. Een event zet me elke keer weer aan het denken, en ze helpen mij in mijn ontwikkeling.

Ik vind de Meaningful Leadership Community echt top, en heel goed aangepakt. De mensen en de bijeenkomsten zijn een verrijking voor m’n leven. Ik ben wakker aan het worden!

Onze uitnodiging

Sluit je aan en ga mee op reis! 

Wij werken met een jaarlidmaatschap. Een financiele bijdrage voor het gehele jaarprogramma, inclusief alle boeken en een verdiepingsweekend. Voor de meerdaagse reizen vragen we een meerprijs, afhankelijk van de bestemming.

Het jaarlidmaatschap is:

  • €1275,00 excl. BTW voor de leiders van nu.
  • €1111,00 excl. BTW voor de leiders van de toekomst.

Wil je als leider van nu een leider van de toekomst sponsoren? Dat kan natuurlijk ook!

Ben je geïnteresseerd? Klik op de knop en laat van je horen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ja, dat ben ik!
Community voor zingeving

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord