Onze visie

De wereld verandert in rap tempo. Organisaties zijn zoekende en in een reflex trappen de leiders op de rem. Ze vertrouwen en ze sturen massaal op cijfers, maar vergeten de mens. Dát kan anders en dat moet anders. Samen!

Onze visie

Onze visie op organisatieontwikkeling

Steeds vaker krijgen organisaties te maken met uitdagingen die gaan over mensen. Burnouts en psychische klachten hebben al jaren een groeiend aandeel in de verzuimcijfers. Organisaties moeten daar wat mee. Het zijn uiteindelijk de mensen die het verschil maken en de organisatie een toekomst geven. Daardoor wordt organisatieontwikkeling een vakgebied dat gaat over die mensen. En is het tijd voor mensgericht leiderschap.

Hechte tribe

Als mens zijn we allemaal sociale wezens die in groepen willen leven. In groepen moeten leven om te overleven. Eén derde van onze tijd besteden we aan werk, waardoor ‘erbij horen’ een sociaal maatschappelijk thema is voor organisaties. Medewerkers die zich onderdeel voelen van een hechte tribe in een veilige cultuur hebben meer werkplezier en zijn minder vaak ziek, wat organisaties terug zien in positieve bedrijfsresultaten.  

Toekomstbestendig leiderschap

In onze organisatieontwikkeltrajecten stimuleren wij leiders om te handelen vanuit een attitude van ‘ik’ naar ‘wij’ naar ‘maatschappij’ en te werken aan toekomstbestendig leiderschap. Samen gaan we op zoek naar de onderliggende patronen in de veranderende wereld en wat de gevolgen hiervan zijn voor leiders en hun leiderschap. Want toekomstbestendig leiderschap kan zich gericht en flexibel aanpassen aan de ontwikkelingen in de buitenwereld en wat daarin voor de organisatie nodig is om effectief en succesvol te kunnen functioneren.

Daarom Dutchleaders

Naar een bloeiende toekomst!

Grensverleggend

Grensverleggend

SAMEN verleggen we jouw grenzen en die van je organisatie.
Altijd op maat

Altijd op maat

Omdat elk mens en elke organisatie uniek is in de uitdagingen waar ze mee te maken hebben.
Persoonlijk

Persoonlijk

Face to face ontmoeten is de standaard in alles wat we doen.

Wil jij met ons ontwikkelen?

Neem contact met ons op!

Vraag hier geheel vrijblijvend naar de samenwerking

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord