Over Dutch Leaders

Wij ontwikkelen mensgericht leiderschap, zodat ieder mens 100% zichzelf kan zijn en alles daarvan kwijt kan. Ook op de werkvloer. 

Over Dutch Leaders

Onze visie en missie

Inspire to empower people, dat is ons motto. 

Erkend worden als mens is het allerbelangrijkste. Daarom staan en gaan wij voor mensgericht leiderschap in organisaties. De leiders van deze organisatie zijn buitengewoon goede coaches en geven leiding door het creëren van een veilige, plezierige én uitdagende werkomgeving. Zodat mensen als individu en de organisatie als geheel continu kunnen blijven b(l)oeien. 

Daarom is het onze missie om de leiders en hun mensen te ontwikkelen, te coachen en te inspireren, zodat ze met elkaar een mensgerichte organisatie vormen.

Missie Visie Dutch Leaders

Waar kunnen wij je mee helpen?

Inspire to empower people!

Wij brengen de mens terug in de organisatie, door het leiderschap aan te pakken. Met maatwerk waar nodig en een vast programma waar mogelijk. Ontdek onze unieke ontwikkelingstrajecten, doe mee met één van onze uitdagende programma’s of sluit je aan bij de Meaningful Leadership Community. Ervaar het zelf!
Onze community
Onze community
Onze community

Onze community

Het vinden van antwoorden op existentiële vragen kan een eenzaam proces van persoonlijke ontwikkeling zijn. Daarom hebben wij een community opgericht. Een community waarin we samen zoeken naar zingeving, en tegelijkertijd een beweging creëren om ontwikkeling mogelijk te maken. Ontwikkeling van jezelf, ontwikkeling van de ander en ontwikkeling van de wereld om ons heen. Vanuit de community organiseren we regelmatig bijeenkomsten en met elkaar zetten we wat daar gebeurt om in actie. Doe met ons mee!

Team Dutch Leaders

Benieuwd naar het team?

Authentiek, nieuwsgierig, empathisch, mensgericht, energiek en betrokken. Dat is wat we zijn en wie we zijn. Voor Dutch Leaders werken bevlogen trainers en coaches, die je wakker kan maken om andere mensen vooruit te helpen in hun (werkzame) leven. Want ieder mens heeft recht om te shinen, 100% zichzelf te zijn en alles daarvan kwijt te kunnen. Ook op de werkvloer. 

Maak kennis met het team

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord