Opleiding Transitie Based Coaching officieel erkend door StiR

Als Dutch Leaders zijn we buitengewoon trots en opgetogen om aan te kondigen dat onze opleiding Transitie Based Coaching officieel erkend is door StiR, de Stichting Registratie voor professioneel begeleiders zoals coaches, teamcoaches en organisatiecoaches. Deze erkenning bevestigt niet alleen de kwaliteit van onze opleiding, maar ook ons voortdurende streven naar innovatie van het vakgebied.

Strenge eisen

Pierre Mellegers, een van de oprichters van Dutch Leaders, is waanzinnig blij met de erkenning van de opleiding door StiR: "De officiële erkenning van onze opleiding Transitie Based Coaching door StiR is een bevestiging van de hoge kwaliteit en professionaliteit van ons programma. We zijn trots dat we voldoen aan de strenge eisen van StiR en daarmee onze bijdrage leveren aan de ontwikkeling en kwaliteit van professioneel begeleiderschap."

Mellegers bedankt ook iedereen die heeft bijgedragen aan de totstandkoming van de opleiding: "We hebben hier met veel mensen hard aan getrokken en ik ben dankbaar voor de inzet van iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van onze opleiding tot Transitie Based Coach. In het bijzonder wil ik Annemie Celis bedanken voor de jarenlange verbondenheid aan deze opleiding en onze gastdocenten Maya van Zelst, Jacqueline Heijndijk en Dave Doornbos. De expertise en ervaring die zij inbrengen, maken de opleiding tot een unieke in zijn soort."

Kwaliteitsstempel voor professioneel begeleiders

Het verkrijgen van de erkenning van StiR is een belangrijke mijlpaal voor Dutch Leaders en de opleiding Transitie Based Coaching. StiR is een onafhankelijke stichting die de beroepsregistraties en registers van professioneel begeleiders beheert, en bijdraagt aan hun ontwikkeling en kunde. Het StiR-register is doorzoekbaar voor cliënten en opdrachtgevers, waarin alleen professioneel begeleiders zijn opgenomen die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van StiR.

Excellentie en innovatie

“De officiële erkenning door StiR is een belangrijke voorwaarde om nog meer mensen enthousiast te maken voor de opleiding. We zijn trots op deze erkenning en blijven ons inzetten voor de groei en ontwikkeling van ons vakgebied", besluit Mellegers.

Wil je meer weten over onze opleiding? Belijk de pagina over Transisitie Based Coaching of download direct de brochure met alle informatie over de inhoud en de modules!